PVDA+d!Em dient klacht in bij politie na meervoudige hack van website.

Gazet van Antwerpen/Stad en Rand,

Do. 04 Okt. 2018, Pagina 24

De website van PVDA+d!Em werd dit weekend en begin deze week tot driemaal toe gehackt en verwijderd. Dat zegt lijsttrekker André van Ekelenburg.

“In de dertig jaar dat ik actief ben in de lokale politiek heb ik al wat meegemaakt. Het overplakken van elkaars affiches was vroeger een soort folklore, maar zaterdag werd voor de eerste keer een hack vastgesteld. Onze webmaster had een back-up en kon onze informatie snel terug plaatsen. Maar zondag en maandag deden de feiten zich opnieuw voor. Ondertussen hebben we een zwaardere beveiliging laten installeren”, reageert Van Ekelenburg.

Hij diende een klacht in bij de politie van de zone Hekla.

Related articles

Doelwit van ‘happy slapping’ blikt terug op fatale avond: “Anderhalf jaar lang kwam ik niet buiten”

7 oktober 2012: het leven van Berten Vanhoudt (36) uit Edegem verandert voorgoed. Op de tram wordt hij door enkele mannen in elkaar getimmerd. De ‘happy slappers’ kozen hem als doelwit, voor de lol, zonder reden. Berten herstelt grotendeels, maar mentaal komt hij in een diepe put terecht. Gaan werken is te zwaar en hij […]

Learn More

Sp.a en PVDA kruisen de degens over ‘de toekomst van links’

De partijen sp.a en PVDA delen het pleidooi voor arbeidsherverdeling en arbeidsduurvermindering zonder verlies van loon. Ze zetten zich ook samen af tegen de vele ‘flutjobs’, die werknemers in de armoede en in onzekerheid houden. Op het vlak van rechtvaardige fiscaliteit zijn er duidelijke verschillen. Voor de sp.a zou een vermogenswinstbelasting een ‘mooie eerste stap’ […]

Learn More