PVDA+d!Em dient klacht in bij politie na meervoudige hack van website.

Gazet van Antwerpen/Stad en Rand,

Do. 04 Okt. 2018, Pagina 24

De website van PVDA+d!Em werd dit weekend en begin deze week tot driemaal toe gehackt en verwijderd. Dat zegt lijsttrekker André van Ekelenburg.

“In de dertig jaar dat ik actief ben in de lokale politiek heb ik al wat meegemaakt. Het overplakken van elkaars affiches was vroeger een soort folklore, maar zaterdag werd voor de eerste keer een hack vastgesteld. Onze webmaster had een back-up en kon onze informatie snel terug plaatsen. Maar zondag en maandag deden de feiten zich opnieuw voor. Ondertussen hebben we een zwaardere beveiliging laten installeren”, reageert Van Ekelenburg.

Hij diende een klacht in bij de politie van de zone Hekla.

Related articles

Echt schuld bekennen doen bankiers zelden of nooit

Een tegenlicht meet up met Gespreksavond te Kontich. Na de financiële crisis van 2008 dompelde de Nederlandse journalist en antropoloog Joris Luyendijk zich onder in de wondere wereld van de Londense City. Hij wilde weten wat er precies reilde en zeilde in de microcosmos van de grote banken en trok op onderzoek. Luyendijk deed een […]

Learn More

Sp.a en PVDA kruisen de degens over ‘de toekomst van links’

De partijen sp.a en PVDA delen het pleidooi voor arbeidsherverdeling en arbeidsduurvermindering zonder verlies van loon. Ze zetten zich ook samen af tegen de vele ‘flutjobs’, die werknemers in de armoede en in onzekerheid houden. Op het vlak van rechtvaardige fiscaliteit zijn er duidelijke verschillen. Voor de sp.a zou een vermogenswinstbelasting een ‘mooie eerste stap’ […]

Learn More

Groenafval weer gratis: fileprobleem opgelost

Eind vorig jaar deden we samen met CD&V een actie ter verbetering van ons ECO-park. Na een actie aan het ECO-park hebben we een tussenkomst (vraag van de burger) gehouden tijdens de gemeenteraad van 17 november 2014. Ook al zijn we met democratiEdegem (net zoals N-VA dit schreef in haar verkiezingsprogramma) voorstander van een ECO-park […]

Learn More