Gazet van&voor Hove: PVDA+d!Em gaat voor de overwinning in Edegem

Het was een hele karwei” zegt PVDA+d!Em lijsttrekker André van Ekelenburg, “maar we zijn er helemaal klaar voor.”

“Na onze Grote bevraging, waarmee we de mening van de Edegemnaar hebben bevraagd, het verzamelen van de nodige handtekeningen om te mogen opkomen  en het opmaken van een  sociaal en ecologisch programma,  hebben we nu een mooi uitgebalanceerde lijst om mee naar de gemeenteraadsverkiezingen te trekken.

Tijdens onze vele gesprekken met de Edegemnaars voelden we aan dat PVDA+d!Em de verrassing van de verkiezingen in Edegem zal zijn. Een stem voor pvda+d!em in de gemeenteraad is dan ook de enige zekere stem voor een vrije, sociale oppositie. Het is een positieve stem voor een gemeente op mensenmaat in plaats van op centenmaat en een garantie op meer transparantie.

We zetten vooral in op sociale en ecologische thema’s. De afgelopen legislatuur werd geen oplossing geboden op gebied van mobiliteit en groenbehoud.

Dat sommige van de huidige meerderheidspartijen ons nu weer beloven dat ze nu echt niet meer gaan verkavelen is dan ook zeer ongeloofwaardig.

Wij zullen, met steun van de kiezers, volop inzetten tegen de onnodige en dure privatiseringen en verdere afbouw van de openbare diensten.

Het lijstnummer 7 zal ons, samen met de steun van vele Edegemnaars, naar de overwinning voeren” aldus een zegezekere André van Ekelenburg.

http://woodmarine.be/2018/09/24/pvdadem-gaat-voor-de-overwinning-in-edegem/?utm_source=Gazet+van+Hove+Wekelijkse+Nieuwsbrief&utm_campaign=7674ba9978-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_e995699489-7674ba9978-133122493

Related articles

DemocratiEdegem wordt d!Em (HLN)

De Edegemse politieke beweging democratiEdegem, gesticht in 2010, gaat voortaan door het leven als d!EM, dat staat voor ‘democratie in Edegem’. “Met onze visie willen we bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen de nodige zetels verwerven en we mikken hierbij op de linkse en progressieve mensen en partijen”, vertelt André Van Ekelenburg van d!EM. De partij telt […]

Learn More

DemocratiEdegem verzamelt handtekeningen tegen Diftar

De Edegemse politieke beweging DemocratiEdegem wil driehonderd handtekeningen verzamelen van inwoners die tegen de invoering van het Diftar-systeem zijn. Op de gemeenteraad van juni werd beslist dat vanaf 1 januari de Edegemnaren hun huisvuilafval moeten betalen per gewicht. Met driehonderd handtekeningen wil DemocratiEdegem aan de gemeenteraad vragen om deze beslissing ongedaan te maken. “Dit systeem […]

Learn More

PVDA + D!EM Edegem zoeken en vinden de moedigste inwoner

EDEGEM – Het Edegems Volkshuis (Ons Huis) was dit weekend weer goed gevuld tijdens de nieuwjaarsdrink van PVDA+d!Em. Naast de vele hapjes en drankjes voelde je vooral de strijdlust en, zoals de aanwezigen het zelf omschrijven, de kameraadschap tussen de leden en sympathisanten van deze politieke partijen die dit najaar als één grote familie naar de […]

Learn More