Gazet van&voor Hove: PVDA+d!Em gaat voor de overwinning in Edegem

Het was een hele karwei” zegt PVDA+d!Em lijsttrekker André van Ekelenburg, “maar we zijn er helemaal klaar voor.”

“Na onze Grote bevraging, waarmee we de mening van de Edegemnaar hebben bevraagd, het verzamelen van de nodige handtekeningen om te mogen opkomen  en het opmaken van een  sociaal en ecologisch programma,  hebben we nu een mooi uitgebalanceerde lijst om mee naar de gemeenteraadsverkiezingen te trekken.

Tijdens onze vele gesprekken met de Edegemnaars voelden we aan dat PVDA+d!Em de verrassing van de verkiezingen in Edegem zal zijn. Een stem voor pvda+d!em in de gemeenteraad is dan ook de enige zekere stem voor een vrije, sociale oppositie. Het is een positieve stem voor een gemeente op mensenmaat in plaats van op centenmaat en een garantie op meer transparantie.

We zetten vooral in op sociale en ecologische thema’s. De afgelopen legislatuur werd geen oplossing geboden op gebied van mobiliteit en groenbehoud.

Dat sommige van de huidige meerderheidspartijen ons nu weer beloven dat ze nu echt niet meer gaan verkavelen is dan ook zeer ongeloofwaardig.

Wij zullen, met steun van de kiezers, volop inzetten tegen de onnodige en dure privatiseringen en verdere afbouw van de openbare diensten.

Het lijstnummer 7 zal ons, samen met de steun van vele Edegemnaars, naar de overwinning voeren” aldus een zegezekere André van Ekelenburg.

http://woodmarine.be/2018/09/24/pvdadem-gaat-voor-de-overwinning-in-edegem/?utm_source=Gazet+van+Hove+Wekelijkse+Nieuwsbrief&utm_campaign=7674ba9978-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_e995699489-7674ba9978-133122493

Related articles

democratiEdegem wordt D!Em (Nieuwsblad)

De Edegemse volksbeweging democratiEdegem verandert haar naam in D!Em. De beweging wil de progressieve krachten bundelen met oog op de volgende verkiezingen. De lokale volksbeweging ­democratiEdegem wil zich ontpoppen tot een alternatief voor de Edegemse politiek. Om die ambities kracht bij te zetten, krijgt de volksbeweging voortaan een nieuwe naam en een nieuw logo. “De […]

Learn More

DemocratiEdegem gaat voor 1.001 handtekeningen

In Edegem wil de beweging DemocratiEdegem niet 100, maar 1.001 handtekeningen verzamelen om deel te nemen aan de verkiezingen op 14 oktober. “Daarmee willen we aantonen dat we als alternatief voor de traditionele partijen een groot draagvlak hebben”, klinkt het. DemocratiEdegem noemt zichzelf een “democratische politieke beweging” en geen partij. “Met het woord beweging willen […]

Learn More