De strijd voor het behoud van het Edegems Taalatelier

Related articles

Hof ter Linden voor exclusief en rijk publiek.

Antwoord op mondelinge vraag van Nicole Naert (PVDA) aan Inga Verhaert (sp.a). Zeker de laatste zin is bedenkelijk. Het is niet de privé partner die alle grote werken zal betalen, dit zal betaalt worden door ons belastinggeld. Wij gaan voor het idee van Groen (dat ze voor de verkiezingen hebben gelanceerd en na de verkiezingen […]

Learn More

“Geef vakbondswerk een plek in ons onderwijs”

Geef vakbondswerk een plek in ons onderwijs” Een debat organiseren over “de vakbond van morgen” terwijl onze Rode Duivels spelen tegen Engeland, het is een hele uitdaging. Toch lokte zo’n debat een fijn en geïnteresseerd publiek in Edegem (bij Antwerpen). Duidelijk is dat de vakbonden ernstig nadenken over hun band met jonge werknemers en over […]

Learn More

Besparen op de kosten van burgemeester, schepenen en gemeenteraadsleden.

We horen het dagdagelijks. We hebben last van een economische crisis. Persoonlijk omschrijf ik het tekort aan financiën, die vooral de zwakkeren in onze maatschappij treffen, als een verkeerde verdeling van het kapitaal. Volgens mij is het dan ook onze plicht om alles op alles te zetten om het geld te halen bij diegenen die […]

Learn More