De strijd voor het behoud van het Edegems Taalatelier

Related articles

“Geef vakbondswerk een plek in ons onderwijs”

Geef vakbondswerk een plek in ons onderwijs” Een debat organiseren over “de vakbond van morgen” terwijl onze Rode Duivels spelen tegen Engeland, het is een hele uitdaging. Toch lokte zo’n debat een fijn en geïnteresseerd publiek in Edegem (bij Antwerpen). Duidelijk is dat de vakbonden ernstig nadenken over hun band met jonge werknemers en over […]

Learn More

Hof ter Linden voor exclusief en rijk publiek.

Antwoord op mondelinge vraag van Nicole Naert (PVDA) aan Inga Verhaert (sp.a). Zeker de laatste zin is bedenkelijk. Het is niet de privé partner die alle grote werken zal betalen, dit zal betaalt worden door ons belastinggeld. Wij gaan voor het idee van Groen (dat ze voor de verkiezingen hebben gelanceerd en na de verkiezingen […]

Learn More

Ruim 300 handtekeningen tegen diftar-systeem

André Van Ekelenburg van DemocratiEdegem, de politieke beweging die zich verzet tegen het diftar-systeem, heeft meer dan driehonderd handtekening verzameld waardoor hij vandaag een punt op de Edegemse gemeenteraad mag brengen waarbij hij zal vragen om het diftar-verhaal toch nog af te voeren. Vanaf 2016 voert de gemeente het diftar-systeem in voor de ophaling van […]

Learn More